Genel Yoğun Bakım Ziyaret Kuralları

Eklenme Tarih : 2016-07-28
Görüntülenme

Tüm personelimizle, hastalarımız ve sizlerin  daha huzurlu bir ortamda sağlık hizmeti alması için çalışıyoruz. Lütfen bunun için hastane kurallarına uyunuz

Her gün saat 11.00 -11.20 arasında olmak üzere gün içerisinde 1 kez ziyaret yapılması uygundur.

Özel durumlar için ziyaret saatleri dışında yoğun bakımda hasta ziyaret talebi doktor iznine bağlıdır.

Ziyaret süremiz 10 dakika ile sınırlıdır. Süre hekim/hemşirenin kararı ile hastaların durumuna göre değişebilir. Yoğun bakım ünitesinde olası bir acil müdahale durumunda hasta ziyareti ertelenebilir.

Birinci derece yakınları öncelikli olmak üzere, hasta yakınlarından sadece bir kişi ziyaret saatlerinde alınır.

Yoğun bakıma girmeden önce kapının girişindeki el dezenfektanı ile ellerinizi mutlaka dezenfekte ediniz. Personellerimizin size vereceği koruyucu  ekipmanları  ( Önlük, maske, bone) kullanınız. Hastaları öpmeyiniz, yatağına oturmayınız ve cep telefonunuzu kapalı tutunuz.

Alınan bütün tedbirlerin hastanın sağlığı ve güvenliği için olduğunu unutmayınız.

Hasta ziyaretine 12 yaşından küçük çocukların getirilmesi yasaktır.

Hastanın takiplerinde beklenen ya da beklenmedik olumsuz bir durum gelişmesi halinde hasta yakınları anons edilerek veya bırakılan telefon numaralarından ulaşılarak bilgi verilmektedir.

Hastanızla ilgili bilgi vermek sadece hekimin yetkisindedir. Yoğun bakım personelleri hastalar hakkında bilgi verme yetkisine sahip değildir.

Hasta ziyareti tamamlandıktan sonra ellerinizi çıkış kapısının yanında el dezenfektanı ile dezenfekte ediniz.

0 342 220 15 15 / Dahili :1420-1357 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Lütfen olumlu ve olumsuz yönlerimizi anket formuna yazarak Dilek-Şikayet kutularına atınız

HASTANE KURALLARINA UYDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.