GÖZÜNE KILÇIK BATTIĞINI 10 GÜN SONRA HATEM HASTANESİ’NDE ÖĞRENDİ

• GÖZÜNE KILÇIK BATTIĞINI 10 GÜN SONRA HATEM HASTANESİ’NDE ÖĞRENDİ
Eklenme Tarih : 2016-11-03
Hatay’da denizde yüzerken gözüne balık çarpan Mehmet Aslan, gözüne balığın kılçığının battığını 10 gün sonra Özel HATEM Hastanesi’nde öğrendi. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde girdiği denizde gözüne balık çarpan 60 yaşındaki Mehmet Aslan, gözünün kızarmasının ardından Aile Hekimine gitti. 10 gün göz damlası kullanan ancak yine ağrısı geçmeyen Mehmet Aslan, Özel HATEM Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Can PAMUKCU tarafından gözüne balık kılçığı girdiğini öğrendi. Ameliyatla gözündeki balık kılçığı çıkarılan Mehmet Aslan, Özel HATEM Hastanesi’nde sağlığına kavuştu. 10 gün boyunca yaşadığı ağrılardan sonra sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Mehmet Aslan şunları kaydetti: "Hatay’ın dört yol ilçesinde Denizde yüzerken balıklardan biri gözüme çarptı. Sonra sahile çıktım. Arkadaşlar gözümde kanama olduğunu söyledi. Aile Hekimine gittim, önemli bir şey olmadığını söylediler. 10 gün kadar göz damlası kullandım. Özel HATEM Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Can PAMUKCU tarafından gözüme kılçık battığını ve ameliyat olmam gerektiğini öğrendim." dedi. Gözüne kılçık batan hastanın göz ağrısı şikâyetiyle başvurduğunu belirten Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Can PAMUKCU "Gözün üst tarafına dokunulduğunda bir sertlik geldiğini fark ettik. Yüzerken gözüne balık çarpmış ama 10 gün boyunca anlaşılamamış. Hastanın tomografisinde gözüne teğet geçen bir balık kılçığı gördük. Hastamızı ameliyata aldık, çok zor olmayan ancak riskli bir ameliyattı. Kılçık gözüne teğet geçiyordu ve bu kısımda ufak da olsa bir yırtılma olup olmadığına pek emin değildik. Sonuç itibariyle başarılı bir ameliyat geçirdi. Şu anki durumu çok iyi" Dedi.